Eksportvejledning

Sælger du allerede uden for de danske grænser? Eller måske er det næste skridt for din virksomhed. Uanset, så er vores konsulenter klar til at hjælpe dig og din virksomhed videre ud i Verden.

Eksport og internationalisering er ikke en genvej til mere salg og vækst, men et område, der kræver såvel strategisk som praktisk forberedelse og vedholdende gennemførelse. Alle markeder er forskellige og kræver noget nyt af din virksomhed. Der er sproglige, kulturelle og måske lovgivningsmæssige eller administrative barrierer, men store muligheder for øget afsætning.

Vi står klar til at hjælpe dig videre med din drøm om at komme ud i Verden, og med et tæt samarbejde med Erhvervshus Sydjylland og The Trade Council får du de bedste forudsætninger for at lykkes.

The Trade Council har over 300 konsulenter, som arbejder på ambassader rundt om i Verden, og derfor kan et samspil med dem være den beste indgang til eksport for din virksomhed. Du kan få gratis sparring omkring, hvilket marked, der er det helt rigtige for din virksomhed og produkt, få hjælp til at finde partnere i udlandet, du kan blive blive en del af en salgsalliance eller få sat gang i dit online salg.

Jan Hyldal

Kontakt chefkonsulent Jan Hyldal på jan@her.dk, eller på telefon 5151 0750 for at høre mere.

Læs mere...