Vi gentager successen - gratis blomsterfrø

Et samarbejde mellem Haderslev Erhvervsråd og Land- og Byudviklingsudvalget i Haderslev Kommune skal hjælpe den vilde natur endnu mere på vej.
Land- og Byudviklingsudvalget har nemlig besluttet at forskønnelsesmidlerne 2022 skal bruges til at øge biodiversiteten ved at plante blomsterfrø i landdistrikterne med hjælp fra borgerforeninger, skoler og virksomheder.

Et vildere Danmark - også i Haderslev kommune

Samtidig deltager Haderslev Kommune i konkurrencen ”Vild med vilje”, hvor vi sammen kæmper om at blive Danmarks Vildeste Kommune – og du kan som virksomhed gøre en stor forskel for vores fælles natur ved at bakke op i arbejdet med Verdensmål 15.
Vild Med Vilje handler om at give naturen bedre plads at udfolde sig på – hvad enten det er grønne områder, fællesarealer, hos virksomheder eller udvalgte kommunale arealer.

Tak fordi du er med til at gøre en forskel!

Hjælp naturen og forskøn nogle grønne arealer ved at bestille gratis blomsterfrø (først til mølle) på mail: lene@her.dk senest den 8. april – information om afhentning udsendes ved tilsagn.

Deltag samtidig i konkurrencen om den flotteste, det mest kreative eller det vildeste tiltag og mail dine biodiversitetsbilleder til: lene@her.dk senest den 30. august 2022, hvorefter vinderen kåres og promoveres.

Se de vilde billeder fra sidste år