Få en bestyrelse, et advisory board eller en sparringspartner

Med en professionel bestyrelse, advisory board eller personlig sparringspartner kan du flytte din virksomhed til det næste niveau.

Nå dine mål med ekstern hjælp

"Det at have erfarne erhvervsfolk til at skubbe på og holde igen på de rette tidspunkter er guld værd i forhold til det at opnå de overordnede mål, jeg har med virksomheden. Jeg har måttet ”sluge nogle kameler undervejs”, men her bagefter kan jeg godt se, at de råd jeg har fået har betydet, at jeg har en mere holdbar strategi end jeg ellers ville have haft."
- Benjamin Chavel-Schenk • Viking Trailers

Hvorfor hjælp?

Med BEST.SYD kan du få en professionel bestyrelse eller advisory board, der kan hjælpe dig og din virksomhed til fortsat udvikling og sætte kursen for fremtiden. Sammen finder vi den rette løsning for dig og din virksomhed. I 2021 er det gratis for alle virksomheder at få en bestyrelse, advisory board eller en personlig sparringspartner. 

Kontakt vores chefkonsulent Jan Hyldal på 51 51 07 50 eller jan@her.dk og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Eller læs mere om, hvad en bestyrelse, et advisory board eller en personlig sparringspartner kan gøre for dig HER.

BEST.SYD er et samarbejde mellem de fire sønderjyske erhvervsråd.

Bestsyd logo(1)

Læs mere...