Udvikl din virksomhed med digitalisering

Med digitalisering kan din virksomhed nå helt nye højder. Hvad enten er er et nyt lagersystem, online markedsføring og salg, big data eller noget helt fjerde, så kan du få hjælp HER til at finde den rette løsning.

Din personlige sparringspartner

Kan i gøre noget smartere, hurtigere eller lettere i hverdagen? Tag fat i vores chefkonsulent Jan Hyldal og få en uforpligtende snak om, hvordan du kan komme i gang med at digitalisere din virksomhed. Ring til ham på 51 51 07 50 eller skriv en mail til jan@her.dk.

Digital forretningsudvikling for din virksomhed til succes

Alle virksomheder – uanset branche – er underlagt at følge med i den digitale udvikling. Området digitalisering spænder bredt og som virksomhedsejer er din digitalisering afgørende for, om du er front- eller medløber. Og vi hjælper dig gerne med at komme i mål.

Puljer og forløb der kan lette den økonomiske investering

Der er stor fokus på digitalisering alle steder, og derfor er der også en lang række forløb og puljer, du kan søge om at få del i. 

HER kan du se et udsnit af, hvad der er lige nu: 

Sparring/vejledning: Digitalt generationsskifte

Har dit økonomistyringssystem overskredet sidste salgsdato, er dit kundekartotek et samsurium af spredte filer og papirlapper, og kører printeren på højtryk i dagligdagen? Så er det tegn på, at dine digitale systemer kunne trænge til et generationsskifte. Læs mere HER

 

Programtilbud til ejerledede virksomheder: Få 100.000 kr. i tilskud til at udvikle din digitalisering

Få kortlagt din virksomheds digitale udviklingspotentialer og få lagt en handlingsplan for din virksomheds digitaliseringsrejse, sammen med en privat rådgiver. Læs mere HER.

 

Sparring/vejledning: Gør din salgsmaskine digital

Udnytter du de digitale muligheder for at sælge mere og skabe bedre kundeoplevelser? Brug Erhvervshus Sydjylland som sparringspartner, og kom godt i gang med at gøre din salgs- og markedsføringsmaskine digital. Læs mere HER

Læs mere...